Онлайн приемаме поръчки 24×7. Нашият присъствен магазин на адрес бул. “Стефан Стамболов” 42 отваря в 9:00 и затваря в 16:00 от понеделник до петък и отваря в 9:00 и затваря в 14:00 през събота. Неделя е почивен ден.

Доставяме навсякъде из България, както и в чужбина. Понастоящем работим със Speedy за да доставим стоката си с оптимална бързина. Също така, не забравяй да посетиш нашия физически магазин в София, на адрес бул. “Стефан Стамболов” 42 за да вземеш поръчката си и да се насладиш на изкушителния ни асортимент продукти.

За да пазариш на едро, моля звънни на (+359) 899 555 660 или ни пиши имейл на mail@sweet4smiles.com.

Да, само ела в магазина ни на адрес бул. “Стефан Стамболов” 42 или звънни на (+359) 899 555 660. Ще се постараем да се наслаждаваш на продукта както подобава.

Ако си платил с карта не по-късно от 24 часа след изпращане на заявката, ние ти връщаме всички пари и ти отказваме поръчката.

Ско желаеш кутия по твой размер, която не е в магазина, моля позвъни на (+359) 899 555 660 или пиши на mail@sweet4smiles.com и ще се заемем. Моля, помни, че ние правим поръчкови кутии само, ако са по-големи от тези в страницата Кутии.

Ако си поръчал след 18:00, имаш време преди 8:00 утре сутрнита да промениш своя поръчков списък. За да го направиш, моля пиши на mail@sweet4smiles.com. Предостави ни ID на поръчката и предследвай всеки продукт с [+] или [-], в зависимост от това дали го добавяш или премахваш. Ако имаш изришен брой, който искаш да поръчаш, опиши го с число в скобите, вместо със знак (напр. [3] Elvan Toffix Fruit Chew – 1 kg).

Да, всички наши продукти са халал.

Голяма част от продуктите ни имат продукти с животински произход, но имя някои, които са подходящи за вегани. За да ги на мериш, отиди на Магазин и в категориите, избери Vegan.

За жалост, не. Нито един от тях.

Всички часове в сайта са по Българско национално време.

За въпроси, които не са описани тук, моля посети страницата Свържи се с нас и ще ти съдействаме с удоволствие!